Családi gazdaságunk étkezési Sáfrány termesztéssel és értékesítéssel foglalkozik.

Eladó termékeink:

  • Valódi Sáfrány szárított fűszer
  • Valódi Sáfrány szaporító hagyma

Sáfrány Fűszer

A gasztronómiában méltán előkelő helyet elfoglaló valódi sáfrányt (Crocus sativus) kínáljuk eladásra. A Saját termesztésű szárított fűszerünk minden adalék és vegyi anyag nélkül a lila virágok stigmáiból, a bibékből készül. Az előállítási folyamat teljes egészében nagy gonddal végzet kézi munkára épül.

A fűszerből igény szerinti egyedi kiszerelést tudunk csomagolni.

Amennyiben többet szeretne megtudni a fűszerről, tekintse meg weboldalunkon a „Sáfrányról” menűpontot.

Sáfrány fűszer árainkat az „Áraink” menüpont alatt megtalálja.

Budapesti értékesítési partnerünk a Sarki Fűszeres .

Sáfrány Hagyma

Termesztésünk során a valódi sáfrány (Crocus sativus) hagymáját szaporítjuk. A hagymákból a nagy méretű 9 cm feletti körfogatú példányokat értékesítjük. Minden erős hagymából egy sáfrány virágra lehet számítani az első évben.

A sáfrányt elsősorban fűszernövényként érdemes termeszteni. A termesztéshez külön oldalon nyújtunk segítséget leírásainkkal.

Emellett a sáfrány szép, késő ősszel – tél elején nyíló lila virágai és szép, élénkzöld levelei kiválló díszei lehetnek bármely kertnek. A sáfrány akkor díszít, amikor csak az örökzöldek látványosak a kertben, ezzel eltér közeli rokonaitól is, a tavasszal nyíló többi Crocus fajtól. A levele tél végén, tavasszal fűszerű szőnyeget képez sűrű vetés esetén. A sáfrány fű közé is vethető, nyáron mélyre visszahúzódik.

Sáfrány fűszer, illetve sáfrány szaporítóhagyma árainkat az „Áraink” menüpont alatt megtalálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük